Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit: „Dacă ne vom căsători va fi ceva în secret”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 11:29
Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit la biserică. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste trei ani de zile și acum au decis să o binecuvânteze în fața preotului și a lui Dumnezeu.

Lora și Ionut Ghenu, care-i este și impresar, au avut de înfruntat multe obstacole la începutul relației lor, un început destul de controversat, având în vedere că amândoi au fost puși la zid pentru sentimentele ce și le purtau. Ne amintim că Ionut Ghenu este fostul iubit al Doiniței Oancea și multă vreme s-a scris în presă că despărțirea acestuia de actriță a fost provocată de Lora, artista fiind învinovățită mult în acea perioadă. Însă, iată că toate acestea au trecut și cei doi se pregătesc pentru o viață împreună, iar primul pas deja l-au făcut:

Lora si Ionut Ghenu 1 „Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este veche treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta”, – a dezvăluit Lora la Pro Tv.

Lora, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorită cu comediatul Dan Badea, însă mariajul lor a rezistat doar doi ani, aceștia divorțând în 2014.

Citește și – Delia, criticată că și-a operat nasul. Ce răspunde artista

Citește și – Ce a declarat Lavinia Pârva despre sarcină, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

Sursă foto: arhivă Ringier, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter