Lora se retrage din mediul online. Anunțul trist făcut de artistă: ”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 17:35
Lora și-a șocat fanii cu ultima postare făcută pe rețelele de socializare. Îndrăgita artistă a anunțat că se va retrage din mediul online, însă nu a dezvăluit care este perioada în care nu va mai fi la cârma conturilor sale.

Lora, în vârstă de 37 de ani, este o fire veselă, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă acum artista trece prin momente delicate în familie și simte nevoia să se retragă și să se dedice celor dragi. Cu toate că nu a dezvăluit care este problema cu care se confruntă, Lora a lăsat să se înțeleagă că este vorba de o situație lagată de familie. Artista a trecut de-al lungul timpului prin grele încercări și cu greu și-a păstrat optimismul și starea de spirit când tatăl său a murit, în urmă cu câțiva ani.

Lora își sprijină mama care se luptă cu un diagnostic nemilos, o boală gravă despre care artista nu a dorit să facă prea multe declarații, iar mesajul postat în online i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva suferința artistei este legată de situația prin care trece mama sa: ”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.”, – a fost mesajul artistei.

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, managerul său. În anul 2014, Lora a divorțat de comediantul Dan Badea, iar un an mai târziu își începea relația cu Ionuț Ghenu, cel care tocmai pusese punct unei relații de ani de zile cu actrița Doinița Oancea.

Vezi imagini cu Lora în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter