Logodnicul Arianei Grande a primit amenințări cu moartea

De Oana Savin, pe
Logodnicul Arianei Grande, comediantul Pete Davidson, a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea din cauza relației sale cu faimoasa cântăreață.

În urmă cu două luni, Davidson și-a șters contul de Instagram, fără ca nimeni să știe motivul. Comediantul a povestit, luni, în cadrul unei emisiuni de radio, că a decis să renunțe la contul de pe site-ul de socializare deoarece a primit amenințări cu moartea.

Cineva a vrut să mă împuște în față deoarece ea (n.r. Ariana Grande) este atât de sexi”, a afirmat Pete, citat de Mirror.

De asemenea, el este de părere că întotdeauna a fost menit să ajungă cu Ariana.

Citește și: Will Smith își sărbătorește cea de a 50-a aniversare sărind din elicopter

Sincronizarea, cred, este totul și amândoi am fost într-o situație similară în același timp”, a mai spus comediantul.

Ariana s-a despărțit de Mac Miller înainte să înceapă o relație cu Pete, în timp ce Davidson tocmai se despărțise de fiica producătorului de televiziune Larry David, Cazzie.

Consider că unii oameni sunt meniți să fie împreună și unii nu, chiar dacă sunt persoane drăguțe sau nu”, a continuat el.

Unii oameni pur și simplu nu sunt potriviți. Și cred că noi doi am fost meniți să fim împreună”, a explicat Davidson.

Totodată, Pete a admis că are momente când încă îi este greu să creadă că Ariana este logodnica lui, dezvăluind că a întrebat-o dacă este sigură că nu vrea să se întâlnească cu o altă persoană.

Citește și: Ryan Gosling, primire spectaculoasă la Festivalul de Film de la San Sebastian

Înainte să începem să ieșim, literalmente am trecut printr-o listă pe băieți foarte sexi de pe internet și am întrebat-o: stai așa, ești sigură? Adică, aici sunt toți cei din formația One Direction, ești sigură? Sunt ca acest tip? Bine. Ok, cool”, a povestit amuzat Pete.

Ariana Grande și Pete Davidson s-au cunoscut pe platourile unei emisiuni, în martie 2016, însă atunci amândoi se aflau în relații diferite. Anul acesta, în luna mai, cei doi au anunțat că formează un cuplu, la nici o lună după ce s-au despărțit de foștii parteneri. În luna iunie, Ariana și Pete au șocat întreaga lue, după ce au anunțat că s-au logodit.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter