Liviu Vârciu: „Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic…”

De Unica.ro, pe

Liviu Vârciu va participa din toamnă la nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!„, alături de amicul său, Andrei Ștefănescu. El a vorbit despre așteptările pe care le are cu privire la emisiune, dar și despre cum se împacă cu statutul său de tată.

La „Te cunosc de undeva!”, concurenții sunt adeseori nevoiți să se îmbrace în artiști de sex opus. Pe Liviu nu îl deranjează însă ideea, pentru că este obișnuit cu ideea de joacă în travesti. „De mic am fost îmbracat în rochițe, pentru că mama și-a dorit o fetiță”, a zis el, conform Libertatea. „Așa că nu mă deranjează nici hainele femeiești, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate și de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”.

Liviu a mai povestit și despre cum a devenit o persoană matinală, mai ales după ce a devenit tătic pentru a doua oară. „Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este… trezitul de dimineață”, a spus artistul. „Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezește. Dar dacă m-ar fi trezit altcineva, ar fi ieșit scandal mare”.

Mai mult, Liviu a zis că de când s-a mutat la casă, și-a dezvoltat latura de gospodar. „Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă”, a povestit. „Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături”.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter