Liviu Teodorescu și soția lui au COVID-19. „Stăm cu picioarele în apă cu sare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 13:42

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au COVID-19, a dezvăluit solistul în mediul online. Liviu și Iulia s-au căsătorit în iulie 2021, după 11 ani de relație.

Liviu Teodorescu și soția lui au COVID-19. „Stăm cu picioarele în apă cu sare”

„Voiam să vă transmitem să aveți o săptămână minunată! Pentru noi cu siguranță va fi, pentru că stăm acasă, avem COVID-19. V-am pupat! Stăm cu picioarele în apă cu sare. Încercăm, pentru că am făcut-o prea fierbinte”, a mărturisit artistul la Insta Story.

„Gata, de acum încolo nu mai e nimic al meu, ci va fi al nostru. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, te iubesc. Din liceu pentru totdeauna, Iulia-Demetra Iacob”, scria Liviu Teodorescu în 2021, pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu el și Iulia de la cununia civilă.

Cuplul s-a logodit în octombrie 2020, de ziua Iuliei. „Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La mulți aaaani! ❤️ Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul”, a scris solistul în mediul online.

„Stați până la final, o să vedeți că, la un moment dat, s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia! Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult ❤️”, a încheiat. Ultimul vers din piesă a fost: „Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi/Vrei să fii?”, moment în care artistul s-a așezat în genunchi și și-a cerut iubita în căsătorie: „Vrei să fii soția mea?”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz și copiii ei au COVID-19. „Am intrat în modul alertă”

Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

EXCLUSIV. Cum au reacționat fiicele Laurei Cosoi când au aflat că vor mai avea o surioară

Iulia Iacob a terminat Dreptul

„Am terminat Dreptul la Universitate, două mastere, sunt în drum spre doctorat și muncesc în paralel. Sunt obsedată de dreptate. Nu suport să văd cum oameni care au dobândit putere și au uitat de unde au plecat profită de poziția inferioară a semenilor lor și îi persecută prin diferite metode. Cred că roata se întoarce și vreau să fiu eu energia care întoarce roata”, spune Iulia Iacob în 2018, pentru revista VIVA!.

Despre cum a început povestea lor de dragoste, Liviu a mărturisit în glumă: „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter