Lidia Buble și Răzvan Simion, despre conflictele din cuplu: „Se închide în cameră şi stă acolo”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 13:51
Lidia Buble și Răzvan Simion au vorbit despre minunata poveste de iubire pe care o trăiesc de câțiva ani de zile. Cei doi au dezvăluit cum depășesc un conflict în cuplu și care este secretul relației longevive de care se bucură.

Lidia Buble și Răzvan Simion au vorbit, totodată, și despre gelozie, amândoi parteneri recunoscând că o resimt într-o oarecare măsură, dar o moderează. Întrebat dacă e gelos, Răzvan Simion nu a stat mult pe gânduri și a răspuns afirmativ. „Da! Păi cum? E cineva care a zis nu, la faza asta? Înseamnă că acolo iubirea s-a stins demult”, a spus prezentatorul de televiziune.

Lidia Buble i-a susținut imediat afirmația: „Sunt şi eu! Îţi dai seama că sunt! Păi normal că sunt! Dar e doza aia frumoasă de gelozie. Doza aia care ar trebui să existe în fiecare relaţie”, – a transmis artista într-un interviu pentru emisiunea Star Matinal de Weekend, de la Antena Stars.

Lidia Buble a explicat că atunci când sunt neînțelegeri în cuplu se închide în cameră. „Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti! Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat”, – a declarat Lidia Buble în emisiune, conform spynews.ro.

Răzvan Simion, la rândul său, a făcut câteva dezvăluiri din relația cu Lidia Buble: „Să nu crezi că ne sufocăm! Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui. Ştii? Să nu crezi că stăm unul cu altul până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea, eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studiouri cu ea, dar na, cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul. Nu ne certăm! Că n-am cu cine! Eu m-aş certa, dar n-am cu cine!”.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 13 ani, cei doi sunt împreună de mult timp și au reușit să depășească toate obstacolele întâmpinate. În anul 2015, Răzvan Simion s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de căsătorie. Prezentatorul de televiziune are doi copii din primul mariaj: Ianca şi Tudor, care locuiesc cu mama lor la Timișoara. Diana Simion și-a refăcut viața sentimentală și tocmai s-a afișat alături de noul său iubit.

Vezi imagini cu Lidia Buble și Răzvan Simion în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter