Lidia Buble, dezvăluiri intime din relația cu Răzvan Simion

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 aprilie 2019, 13:29
Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au o relație de câțiva ani și se înțeleg de minune.

Lidia Buble, 25 de ani, și Răzvan Simion, 38 de ani, nu se feresc să vorbească deschis despre relația lor și despre momentele intime, ba chiar frumoasa artistă a oferit și câteva detalii picante din relația lor: „Eu stau până adorm pe telefon, îl filmez când doarme, îi bag degetul în nas, îl machiez… nu se prea întâmplă să fiu fără telefon și fără Instagram.

Lidia Buble si Razvan Simion

Se mai întâmplă să-mi gătească, din când în când, îmi gătește de 2-3 ori pe săptămână, îmi spune povești uneori, povești pe care le inventează pe loc. Eu sunt un copil puțin mai mare, recunosc. Mie chiar îmi plac poveștile, îmi spune că într-una sunt prințesă, în alta sunt vrăjitoare. Îmi place foarte mult cum citește el. Mi-e foarte frică, îmi plac copiii de înnebunesc și îmi doresc. Eu îi mai gătesc din când în când, se și minunează când îi gătesc eu”, – a mărturisit Lidia Buble în emisiunea „Răi da Buni”.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter