LEGENDE: Kylie Minogue, bomba sexy la 45 de ani

De la actrita banala din „Neighbours” pana la diva stralucitoare, Kylie Minogue a parcurs un drum frumos, dar greu, si iata ca in 2012 a implinit 25 de ani de cariera.
Cand s-a lansat in anii ’80, nu putini au fost cei care s-au revoltat impotriva ei: radiourile au refuzat s-o difuzeze, media a numit-o „perusul cantaret”, iar un antreprenor din Melbourne a facut ceva profit cu tricouri pe care era scris „I hate Kylie”. Asa stand lucrurile, s-ar fi putut anticipa cu greu ca acea actrita de televiziune micuta si nesofisticata din serialul australian „Neighbours” va deveni una dintre cele mai stralucitoare dive din toate timpurile.
Kylie a anilor ’80 era mai degraba fata din vecini, prietenoasa si mereu disponibila, avea parul permanent, purta bluze largi si blugie cu talie inalta. Daca voi nu ma vreti… eu va vreau Primul ei single, „Locomotion”, a stat sapte saptamani pe primul loc in topurile din Australia si a fost cea mai bine vanduta piesa a decadei. Au urmat si alte hituri care au ramas celebre pana astazi, „I Should Be So Lucky” sau duetul cu Nick Cave, „Where the Wild Roses Grow”.
Vezi mai multe informaţii despre Kylie Minogue pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter