Laurette a mers pe ascuns la filmãrile pentru „Vedete la apa!”

De Unica.ro, pe

Vezi de cine se ascundea Laurette!
Cea mai sexy mulatră din showbiz a mărturisit că a venit pe ascuns la emisiunea “Splash! Vedete la apă”, pentru că mama sa n-ar fi lăsat-o în ruptul capului să participe la o astfel de emisiune. Totul, din cauza unui eveniment petrecut pe vremea când aceasta era mică: “În copilărie am avut o întâmplare foarte urâtă legată de apă. Am văzut moartea cu ochii şi de atunci, eu mulţi ani nu am mai intrat în apă.”
Antrenamentele au fost o adevărată provocare pentru Laurette. Din cauza temerii că nu ştie să înoate, ea a trebuit să înfrunte toate momentele în care a simţit cã nu poate continua antrenamentele. Curajoasă şi ambiţioasă, ea a învăţat să înoate în mai puţin de două săptămâni. Frumoasa concurentă este susţinută în show de David, fratele ei, care îi este alături în momentul săriturii.
Nu rataţi ediţia de duminică, 14 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, o ediţie plină de emoţie, adrenalină şi momente amuzante. Laurette, Cornel Pãsat, Silvia de la Vegas, Mihai Mitoşeru, Xonia, Andrei Leonte, Emilia Ghinescu şi Andrei Duban vor încerca sã uimeascã juriul format din Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cãtãlin Preda cu sãrituri care mai de care mai spectaculoase, pentru ca la finalul ediţiei patru dintre aceştia sã meargã în semifinalele show-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter