Laura Cosoi, prima poză cu chipul fetiței sale

De Mădălina Manole, pe
Laura Cosoi le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor. Îndrăgita actriță a postat pe conturile de socializare imaginea mult așteptată de toată lumea: prima poză cu fetița sa, Rita.

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, și-au botezat fetița weekendul trecut, în Maramureș, petrecerea fiind una tradițională și încărcată de simboluri. Cei doi au ales o biserica catolică din Baia Sprie, întocmai locul unde s-a născut și a copilărit Cosmin. Dacă atunci  nu au fost prea darnici cu fotografiile în care apărea Rita, iată că la câteva zile de la eveniment, a venit și surpriza. Poza cu Rita, într-un cadru de poveste, încununat de un apus de soare parcă pictat, a reușit să strângă mii de like-uri în doar câteva ore de la publicare. Ei bine, întrebarea care este acum pe buzele tuturor este… Cu cine seamănă micuța Rita? Voi ce părere aveți?Laura Cosoi poza Rita

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de șapte ani, iar din 2015 au devenit oficial soț și soție. La începutul lunii iunie, cei doi au devenit pentru prima oară părinți.

Citește și – Keo și Misty și-au botezat fetița în secret

Citește și – Ștefan Stan și iubita sa, Bianca, s-au despărțit definitiv

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter