Laura Cosoi, ospătăriţă excelentă la “Serviti, va rog!”

De Unica.ro, pe

Marţi şi miercuri la Pro Tv, frumoasa Laura Cosoi, Tonciu cea mofturoasă şi talentată coregrafa Cocuţa vor intra în “cantonamentul” vedetelor de la “Serviţi, vă rog!”. “Antrenorul” Nea Marin îi va lua într-o repriză de pregătire fizică şi pe Nicolae Mitea, iubitul lui Tonciu, pe Bogdan Boantă, unul dintre coregrafii emisiunii “Dansez pentru tine”, şi pe Valentin Luca, finalist al show-ului “Românii au talent”.
Laura Cosoi isi va atrage numai laude din partealui Nea Marin. “A spalat vase, s-a descurcat excelent ca ospatarita, s-a implicat si in spectacolul de la circ, tot timpul a muncit si nici n-a vrut sa intre in gasca celor pusi pe prostii”, povesteste gazda emisiunii. Zi si noapte, Laura nu va sta locului o clipa, fie ca va pregati de mancare, va muta mobila sau va intretine atmosfera de petrecere in club si pe terasa.

Coregrafa emisiunii “Dansez pentru tine” Cocuta va fi de departe cea mai napastuita vedeta din aceasta editie. Italienii de la circul Bellucci o vor arunca in piscina pinguinilor, ii vor pune oua in par si ii vor turna ligheanul cu tarate al porcului in cap. Cocuta va reusi, insa, o evadare ca in filme.
laura cosoi serviti va rog

Bogdan Boanta nu va scapa nici el de farsele membrilor echipei Bellucci. Coregrafului de la “Dansez pentru tine” ii vor face “baie” cu doua galeti, una plina cu pesti morti, alta cu ulei si cu oua. Bineinteles, reactia acestuia nu se va lasa prea mult asteptata: Bogdan va rupe hainele de pe el de nervi.
laura cosoi serviti va rog

“Copiii antipatici” din sezonul trecut, Tonciu si Mitea, se vor intoarce la “Serviti, varog!”, de data aceasta mai pusi pe treaba ca niciodata. Daca vara trecuta cuplul nu prea a intrat in gratiile colegilor de suferinta, in aceasta editie vor fi mult mai cuminti, desi nu vor pierde nicio ocazie sa se giugiuleasca. Cei doi vor servi la masa, vor cara saci de gunoi, vor debarasa terasa, iar Andreea va invata “tainele” casei de marcat de la bar. In plus, Tonciu se va dovedi interesata si de arta prepararii cocktail-urilor, in timp ce iubitul sau va “dribla” comenzile.
nea marin cocuta serviti va rog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter