Lady Gaga a pozat nud și a postat imaginile pe o rețea de socializare FOTO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 23:50

Cu stilul extravagant al cântăreței Lady Gaga ne-am obișnuit, dar de această dată vedeta își surprinde din nou fanii cu o serie de fotografii nud, pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

Lady Gaga este într-o formă extraordinară, astfel încât a renunțat la hainele de designer pentru a poza nud. Fotografiile au fost realizate de fotograful Eli Russell Linnetz, preferatul soților Kim Kardashian și Kanye West.

Câștigătoare a șase premii Grammy și a 55 de premii MTV, Lady Gaga este una dintre cele mai nonconformiste artiste internaționale și de-a lungul timpului a avut multe apariții de senzație, dar nu încetează să ne surprindă.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a slăbit mult și arată foarte bine, așa cum se poate vedea și în cele trei fotografii pe care le-a încărcat pe contul său de Instagram și în care apare complet goală, conform DailyMail.

lady gaga goala

Acoperită într-o proporție destul de mare de tatuaje, cântăreața părea extrem de serioasă în fața aparatului de fotografiat.

lady gaga fotografie nud

Pentru această ședință foto pe care a realizat-o la Paris, vedeta a ales să își lase părul desfăcut și să se machieze puternic.

lady gaga

Ca întotdeauna, cântăreața a reușit să profite cât mai mult de imaginea ei care întoarce toate privirile. Încă o dovadă a felul ei exuberant de a fi. 

Pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga este al doilea cel mai căutat artist pe Wikipedia din toate timpurile, după Michael Jackson și a patra persoană în general, cu peste 97 de milioane de căutări unice. Ea are milioane de fani pe rețelele de socializare și este prima artistă din istoria muzicii care a depășit un miliard de vizualizări pe Youtube. A semnat primul contract cu o casă de înregistrări la 18 ani, iar până acum are peste 30 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Citește și:

Ținutele purtate de Prințul Harry și Meghan la nunta regală pot fi văzute la expoziție

Detalii impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Sursă foto: Instagram / Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter