Lady Gaga, Harry Styles şi Serena Williams vor prezenta Met Gala 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 16:53
Lady Gaga, Harry Styles şi Serena Williams vor prezenta Met Gala 2019, alături de Anna Wintour, editor Vogue și inițiatorul evenimentului.

Met Gala este unul dintre cele mai importante evenimente de fashion de la New York, găzduit de Muzeului Metropolitan de Artă din New York încă din 1946. În fiecare an, tematica petrecerii este una diferită, dar mereu foarte îndrăzneață. Evenimentul la care participă atât vedete de la Hollywood, cât și nume importante din zona de beauty, este organizat pentru a strânge fonduri în beneficiul muzeului, mai exact al Institutului Costumelor.

Anul acesta tema expoziției a fost „Corpuri cerești: modă și imaginație catolică”, iar dress code-ul cu tentă religioasă a fost o adevărată provocare pentru vedetele ce au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu și au purtat cele mai cool accesorii.

La Met Gala 2019, tema principală va fi „Camp: Notes on Fashion”, inspirată de eseul „Notes on Camp” al criticului literar Susan Sontag, conform News.ro.

Evenimentul ce va avea loc pe 6 mai va fi deschis de Anna Wintour, alături de invitații ei, cântăreața Lady Gaga, cântărețul Harry Styles şi tenismena Serena Williams.

Citește și: 

O femeie a făcut cumpărături de 18 milioane de euro într-un renumit magazin din Anglia

Jocuri de groază de Halloween 2018

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter