Kirk Douglas, imagini memorabile la aniversarea de 101 ani. Care este secretul longevității sale

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 12:37
Kirk Douglas, ultimul star al Epocii de ur de la Hollywood, a împlinit luna aceasta venerabila vârstă de 101 ani. La fel ca în anii trecuţi, membrii familiei au fost alături de el și i-au organizat o petrecere memorabilă.

Actorul Michael Douglas (73 de ani) a fost alături de tatăl său, împărtășind imaginile pe Facebook, alături de mesajul: „La 101 ani, tata este cu adevărat uimitor. Ne-am simțit incredibil!”. De la petrecere nu au lipsit nici nora lui Kirk Douglas, Catherine Zeta Jones, fratele lui Michael și nepoții.

Legendarul actor a avut două torturi, ambele cu semnificaţii speciale pentru el. Primul era ornat cu floarea-soarelui, o trimitere la una dintre cele mai bune interpretări ale lui Kirk Douglas, cea a pictorului Vincent Van Gogh din filmul „Lust for Life“, rol pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar.

Fa cunostinta cu povestea lui Vincent van Gogh!


Al doilea tort a fost sub forma unor mănuşi roşii de box şi a fost însoţit de mesajul: „La mulţi ani Campionului!“. Poate cel mai important moment al carierei lui Douglas a fost cel în care a refuzat rolul din „The Great Sinner“ şi a ales să joace într-un film cu buget redus, „Champion“, în care a făcut un rol memorabil, care i-a adus şi prima nominalizare la premiile Oscar.

Anul trecut, Kirk Douglas a mărturisit că soția sa, Anne Buydens (98 de ani), este secretul longevității sale. Cei doi sunt împreună de 64 de ani.

„Am fost suficient de norocos pentru a-mi găsi sufletul pereche și cred că mariajul nostru minunat și «orele de aur» petrecut în fiecare noapte stând de vorbă, m-au ajutat să supraviețuiesc și să trec peste orice obstacol”, declara Douglas în 2016.

De-a lungul carierei sale impresionante, Kirk Douglas a jucat în 87 de filme, printre care „Spartacus” și „Ulise”, și este ultimul rămas în viață dintre starurile Epocii de aur de la Hollywood.

Kirk Douglas

Viața sa personală nu a fost lipsită de probleme. A supraviețuit rănilor de pe front în cel de-Al Doilea Război Mondial, unui accident de elicopter și unui accident vascular cerebral, care l-a lăsat cu probleme de vorbire.

Citește și – Este copia fidelă a mamei sale. Cum arata fiica lui Catherine Zeta-Jones

Citește și – Retrospectivă: 5 momente memorabile din istoria Premiilor Oscar

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter