George Burcea, detalii de la filmările serialului „Wednesday”. Ce a spus despre actrița Catherine Zeta-Jones

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 11:02

George Burcea (33 de ani) joacă rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani). Serialul urmărește viața fiicei familiei Addams.

Alături de George, în producție mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani), iar filmările deja au început la Buftea.

George Burcea, detalii de la filmările serialului „Wednesday”. Ce a spus despre actrița Catherine Zeta-Jones

Despre experiența de pe platourile de filmare, dar și despre actorii celebri alături de care joacă, George a declarat pentru Fanatik: „Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt mega profesioniști”.

„Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make-up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus. Eu îi iubesc și respect pe toți colegii mei de pe platou, căci s-a format o echipa bună, care va face că acest serial să rupă topurile”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Catherine Zeta-Jones, apariție de excepție la gala Globurilor de Aur 2021. Cum s-a îmbrăcat celebra actriță

Fiica celebrei actrițe Catherine Zeta-Jones a împlinit 18 ani! Ce frumoasă este Carys

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul unei căsnicii de 18 ani

„Da, am și legat destul de multe amiciții, căci distribuția este foarte drăguță, caldă și, până la urmă, sunt și ei oameni ca noi, chiar dacă joacă în Los Angeles, New York sau Londra”, a încheiat actorul. Filmările serialului vor avea loc în mai multe zone din țară, pe parcursul a șase luni, informează News.ro.

Până acum, actrița Catherine Zeta-Jones a complimentat atât Bucureștiul, cât și Castelul Peleș. „Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a spus la Insta Story.

Actrița și soțul ei, Michael Douglas (76 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Carys Zeta Douglas (18 ani) și Dylan Michael Douglas (20 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter