Catherine Zeta-Jones, încântată de capitala României: Priviți frumosul București!

De Unica.ro, pe

Catherine Zeta-Jones se află în această perioadă în România pentru filmările serialului „Wednesday”. Celebra actriță s-a arătat încântată de capitala țării noastre, într-un video postat pe rețelele de socializare.

Actriţa Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, se află în București pentru filmările serialului „Wednesday”, în regia lui Tim Burton. Producția este o continuare a celebrului serial „Familia Addams”, iar din distribuție face parte și actorul român George Burcea, în rolul majordomului Lurch.

Catherine Zeta-Jones, încântată de capitala României: Priviți frumosul București!

Pe contul său de Instagram Catherine Zeta-Jones le-a arătat fanilor cum începe o zi de filmare. Starul din „Chicago” a surprins Bucureștiul în zori, de la fereastra camerei sale de hotel, și a publicat video-ul pe rețelele de socializare.

Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața! a spus actrița.

„Wednesday”, serialul în care vor mai juca și actorii Jenna Ortega şi Luis Guzmán, ar urma să fie lansat la finalul anului viitor. Filmările pentru producția ce va fi difuzată pe Netflix vor avea loc în mai multe zone din țară, pe parcursul a șase luni, potrivit news.ro.

Citește și: Mihai Petre, aspru criticat pentru cum o tratează pe soția lui, Elwira, la Asia Express

Anamaria Prodan spune că nu i-a despărțit pe Laurențiu Reghecampf și pe prima lui soție, Mariana

Angelina Jolie, însoțită de copiii ei la premiera celui mai nou film, „Eternals”

Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Acum am ocazia să o joc pe Morticia Addams în regia incomparabilului Tim Burton pentru „Wednesday” la Netflix. Sunt atât de încântată! Să lucrez din nou cu Luis Guzman (cu care am filmat la „Traffic”) care va fi Gomez, şi cu fabuloasa Jenna Ortega în rolul titular ca Wednesday Addams. Sunt nerăbdătoare!, spunea Catherine Zeta-Jones în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter