Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones și-au scos fiul în lume. Cum s-au afișat cei trei la un eveniment

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 12:36

Ce bine le stă împreună! Fiul lui Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, Dylan, a bifat o apariție rară, luni seara, la premiera „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. El i-a însoțit pe părinții săi la marele eveniment și a reușit să atragă toate privirile.

Douglas, în vârstă de 78 de ani, și Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, au fost tot un zâmbet pe covorul roșu și păreau teribil de mândri de băiatul de 22 de ani, care i-a însoțit la proiecția din Los Angeles.

Vedeta din producția „Wednesday” a uimit pe covorul roșu într-o rochie fără bretele, neagră cu auriu. Actrița a ales să poarte în seara cea mare câteva accesorii simple. Ea a optat pentru un inel din aur și cercei din argint.

Michael Douglas, exemplu de eleganță la 78 de ani

Elegant ca întotdeauna, Douglas și-a făcut intrarea într-un costum bleumarin elegant , la care a asortat o cămașă albastră de mătase. Dylan a îmbrăcat, de asemenea, un sacou bleumarin, pantaloni asortați și o cămașă în alb și negru.

Tânărul, care a absolvit Universitatea Brown, are o soră de 19 ani pe nume Carys și își petrece cea mai mare parte a vieții departe de lumina reflectoarelor.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, o dragoste fără sfârșit

Părinții săi s-au întâlnit prima oară la un festival de film, unde Douglas a recunoscut mai târziu că și-a făcut viitoarea soție să se simtă incomod.

„I-am spus după aproximativ o jumătate de oră, ca să accepte să iasă cu mine „Știi, voi fi tatăl copiilor tăi”, și-a amintit el în timpul unei apariții la Jonathan Ross Show, în 2016.

La acea vreme, Zeta-Jones i-a răspuns: „Știi, am auzit multe despre tine și și cred că este timpul să-ți spun noapte bună”. Cu toate acestea, actrița și starul din „Basic Instinct” s-au căsătorit în 2000 și l-au avut pe Dylan în același an. Carys a sosit în 2003.

Douglas este, de asemenea, tatăl lui Cameron, în vârstă de 44 de ani, pe care actorul îl are din căsătoria anterioară cu Diandra Luker.

Catherine Zeta Jones: „Îmi place să fiu căsătorită”

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au trecut și prin momente de cumpănă în mariajul lor. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp în 2013, după ce el a fost diagnosticat cu cancer și ea cu tulburare bipolară. Și-au dat seama de sentimentele pe care le au și și-au mai dat o șansă în 2014.

„Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”, spunea actrița pentru The Telegraph.

„M-am trezit cu Mike aproape 25 de ani. Îmi place să fiu căsătorită, dar este o nebunie când te gândești cu adevărat la asta”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter