Kim Kardashian și Kanye West vor fi părinți pentru a patra oară cu ajutorul unei mame surogat

De Ioana Tătaru, pe
Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă la patrulea copil, un băiețel care va fi născut de o mamă surogat, în luna mai, informează revista People.

Este pentru a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat

Informația a fost făcută publică de o sursă apropiată a familiei care a declarat că femeia va naște în luna mai și că se simte bine: „Kim și-a dorit mereu să aibă patru copii și faptul că are doi băieți și două fete este perfect”, a declarat sursa. Este pentru a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat. În ianuarie, anul trecut, starul de reality-show Kim Kardashian și reapperul Kanye West au devenit părinții unei fetițe născute de o mamă surogat, aceasta primind numele de Chicago.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian (38 de ani) și Kanye West (41 de ani) s-au căsătorit în mai 2014 și mai au doi copii biologici, fiica North (5 ani) și fiul Saint (3 ani). Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kim a fost diagnosticată cu o Placentă Accreta (o complicație medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas 🎄

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Potrivit presei internaționale, Kanye West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetița. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinți, vopsitul părului și consumul de pește crud pe perioada sarcinii.

Sursă foto: Northfoto.com, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter