Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 12:46

Kate Winslet (45 de ani) este cunoscută publicului larg pentru rolurile emblematice jucate în producții uriașe hoollywoodiene sau în seriale televizate captivante. Dar știați că faimoasa actriță a devenit recent ambasadoarea unui mare brand de produse cosmetice?

În luna iunie a acestui an, Kate Winslet a fost numită ambasadoare, la nivel global, a companiei L’Oréal Paris, iar în ultima periodă este foarte preocupată de tot ceea ce ține de menținerea frumuseții și sănătății pielii.

Citeşte şi: Kate Winslet a refuzat să-i fie retușat abdomenul într-o scenă intimă dintr-un serial

Actrița a dezvăluit recent cum procedează ea pentru a arăta mereu impecabil. Se pare că trucul ei pentru un machiaj perfect este aplicarea fondului de ten în funcție de perioada ciclului menstrual. Explicația vedtetei este că pe parcursul menstruației, piela suferă anumite modificări și poate, uneori, deveni mai inflamată. De aceea este nevoie, în anumite perioade ale lunii, de folosirea unei alte nunațe de fond de ten, decât cea obișnuită.

“În funcție de menstruație, pielea își schimbă aspectul. Există modificări sesizabile ale pielii spre mijlocul perioadei de ciclu. De aceea eu amestec câteva nunațe de fond de ten în acele zile”, a explicat Kate Winslet, potrivit presei internaționale.

Citeşte şi: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

În cazul actriței, atenția deosebită penru felul în care își îngrijește pielea și se machiază a venit și din cauza înaintării în vârstă. Vedeta acceptă schimbările prin care corpul ei trece la 45 de ani și încearcă să găsească soluții pentru a se simți cât mai bine în pielea ei.

„Mi-am dat seama, în ultimul an, cum se schimbă faţa mea şi am observat acest lucru doar pentru că am avut mai mult timp la dispoziţie. Mi-am propus – pentru binele meu – să fiu mai îngăduitoare cu mine. Mă aflu la vârsta la care lucrurile se schimbă constant”, a adăugat actrița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter