Moda 2012: cum porţi costumul cu pantaloni scurţi

De Erika Chivu, pe

Sexy, sofisticat, dar suficient de “serios”, costumul cu pantaloni scurţi a fost la modă şi anul trecut, dar rămâne trendy şi în sezonul cald 2012. Iată cum îl poartă vedetele.
Costumul cu pantaloni scurţi a fost unul din trendurile importante ale primăverii 2011, dar vedetelor le-a plăcut atât de mult încât nu au renunţat la el nici anul acesta. Şi chiar au dreptate. Costumul uşor masculin cu blazer şi pantaloni scurţi de stofă este suficient de serios pentru birou, dar foarte sexy, chic şi sofisticat, numai bun pentru seară. Iar dacă vrei o ţinută şi mai senzuală, pur şi simplu renunţo la sacou ca să rămâi într-un top feminin, fie un tricou casual, fie o piesă fină din voal sau mătase.

Costumul cu pantaloni scurţi închis la culoare

Nimic mai potrivit pentru un stil office – trebuie doar să alegi o pereche de pantaloni nu foarte scurţi. Este plăcut contrastul dintre pantaloni scurţi feminini şi sacoul clasic închis la culoare. Acest gen de costum îţi dă un aer de puştoaică indiferent ce vârstă ai – nu îţi trebuie decât picioare frumoase. Iată cât de tânără pare Kate Winslet la cei 36 de ani ai ei! Ce să mai spunem de Michelle Williams şi Thandie Newton care par nişte adolescente.
Kate Winslet, Michelle Williams, Thandie Newton

Costumul cu pantaloni scurţi în culori tari

Când ocazia ţi-o permite, costumul colorat este şi mai feminin, şi mai trendy, şi mai sexy. O ţinută ca a lui Noureen Dewulf te va ajuta să te faci remarcată oriunde primăvara aceasta. Pentru un look uşor extravagant, alege un costum din stofă în carouri, ca al lui Pixie Lott sau unul cu imprimeu, ca al lui Fergie.
Pixie Lott, Fergie poarta costum cu pantaloni scurti
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter