Anthony Hopkins şi Kate Winslet, gest impresionant pentru personalul medical din prima linie

De Unica.ro, pe
Anthony Hopkins şi Kate Winslet s-au numărat printre câștigătorii Festivalului Internațional de Film de la Toronto (TIFF) și au dedicat trofeele lor celor care luptă în prima linie cu pandemia de COVID-19. 

Actorii britanici Anthony Hopkins (82 de ani) şi Kate Winslet (44 de ani), care au primit Tribute Actor Award în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto, au onorat curajul și dedicarea personalului medical din prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

„Să aplauzi pe oricine altcineva decât pe cei care sunt în prima linie a luptei cu virusul este, categoric, deplasat”, a spus Kate Winslet în discursul înregistrat pentru gala virtuală TIFF Tribute 2020, potrivit BBC.

Și actorul Anthony Hopkins și-a dedicat premiul „oamenilor din linia întâi din întreaga lume”. „Acest premiu este al vostru”, le-a transmis el.

Kate Winslet a fost prezentă pe marile ecrane cu filmul „Ammonite”, în care joacă alături de actrița Saoirse Ronan. Tot în premieră a fost prezentat și cel mai recent film în care joacă Anthony Hopkins, The Father”.

Citește și: De ce Kate Winslet nu a avut o relație cu Leonardo DiCaprio

La ediția din acest an a TIFF, desfășurată în perioada 10 – 19 septembrie, au fost prezenți fizic doar rezidenții orașului Toronto. Pentru prima dată în istoria sa, organizatorii au lansat o platformă digitală pentru festival, sperând să se conecteze cu publicul din toată lumea. Aceștia au găzduit nu doar proiecții digitale, ci și numeroase discuții și evenimente speciale.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter