Justin Bieber, despre dependențe: „Am ajuns în cel mai negru punct al vieții mele”

De Oana Savin, pe
Justin Bieber a dezvăluit că a fost dependent de mai multe substanțe interzise și totul a început în adolescență. Pentru el, drogurile au fost o „scăpare” din viața sa publică.

Artistul în vârstă de 25 de ani a recunoscut că a încercat pentru prima dată marijuana pe când avea doar 13 ani, la scurt timp după ce a descoperit celebritatea. După ce acest tip de droguri au devenit o obișnuință, cântărețul a trecut la o altă substanță narcotică numită sizzurp. Apoi a început să consume și MDMA și ciuperci.

Substanțele ilegale au fost ca o evadare pentru mine. Eram tânăr. Viața mea se desfășura în fața camerelor de filmat și am fost expus la o mulțime de tentații de la vârstă fragedă”, a afirmat Justin Bieber în cadrul documentarului „Justin Bieber: Seasons”.

De asemenea, el a mărturisit că a avut mai multe probleme cu legea. În același timp, susține că a „pus preț pe lucrurile greșite” din viață și asta pentru că îi erau scoase în evidență de adulții din jurul său.

Adevărul este că niciodată nu am avut instrumentele pentru a distinge binele de rău. Părinții mei nu m-au învățat să văd dincolo de aparențe și am ajuns în cel mai negru punct al vieții mele”, a povestit artistul, citat de BBC.

El a explicat că a decis să renunțe la droguri pentru că simțea că moare. Potrivit lui Bieber, oamenii nu sunt conștienți de cât de serioase erau dependențele sale.

Eram pe moarte. Era absolut înfricoșător și nimeni nu înțelegea ce mi se întâmplă”, a precizat cântărețul canadian.

Justin încă nu a scăpat de tot de probleme. În casă are o cameră specială cu oxigen în care își tratează anxietatea. Mai mult, el urmează un tratament pentru a elimina toate toxinele pe care le-a acumulat în organism de-a lungul anilor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Justin Bieber.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter