Justin Bieber, sfătuit să semneze un contract prenupțial pentru a-și proteja averea

De Oana Savin, pe
Avocații lui Justin Bieber negociază un contract prenupțial pentru star, în apropierea nunții acestuia cu modelul Hailey Baldwin.

Potrivit TMZ, echipa cântărețului l-a consultat în legătură cu actele necesare pentru a-i proteja averea de 250 milioane de dolari, întrucât Hailey are o avere de doar două milioane dolari.

Se pare că acordul urmează să fie semnat, iar cuplul nu se va căsători până când toate actele nu vor fi în regulă.

Citește și: J Balvin este marele favorit al premiilor Latin Grammy

Justin și Hailey, în vacanță

În prezent, Justin și Hailey se află în vacanță în Londra. Cei doi au plecat spre Marea Britanie după ce cuplul și-a ridicat licența de căsătorie de la o judecătorie din New York, pe 13 septembrie.

Acum, cei doi au la dispoziție 60 de zile să se căsătorească oficial în statul New York. Apoi, ei se vor muta împreună în casa din Ontario a lui Bieber, pe care artistul a achiziționat-o recent cu 5 milioane dolari.

Citește și: Sandra Bullock este în doliu: ”A murit înconjurat de familie și prieteni”

Hailey și Justin s-au logodit pe 7 iulie. Ei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri între 2015 și 2016, dar din iunie 2018 sunt de nedespărțit.

O sursă a declarat la începutul săptămânii pentru TMZ că Bieber și Baldwin s-au căsătorit deja civil, însă modelul a afirmat apoi pe Twitter că încă nu a depus niciun jurământ.

Totuși, Alec Baldwin, unchiul lui Hailey, a afirmat că cei doi într-adevăr s-au căsătorit, dar nu știe „care este treaba”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter