Justin Bieber a recunoscut că s-a însurat cu Hailey ca să poată face sex cu ea

De Oana Savin, pe
Justin Bieber a dezvăluit că s-a însurat cu Hailey Baldwin ca să poată să facă sex cu ea în mod „legitim”, după ce în urmă cu mai mult timp a făcut un legământ de celibat.

Justin și Hailey au apărut împreună pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul interviului realizat a făcut declarații incendiare.

Artistul susține că jurământul său de celibat s-a destrămat în momentul în care s-a împăcat cu Hailey și s-a grăbit să se însoare cu ea pentru a putea să facă sex cu ea „în mod legitim” în „ochii lui Dumnezeu”.

Cântărețul în vârstă de 24 de ani a vorbit deschis despre „o problemă adevărată cu sexul” care l-a făcut să se abțină de la orice activitate carnală, până ce pasiunea s-a trezit când a regăsit-o pe Hailey.

Bieber credea că dacă renunță la sex, va fi „o modalitate de a mă simți mai aproape de Dumnezeu”.

Mai mult, Justin era de părere că „oamenii fac sex deoarece nu se simt suficient de bine. Pentru că nu au stimă de sine”.

Ca parte a procesului de vindecare, artistul a spus că „am vrut să mă rededic lui Dumnezeul în acest fel deoarece am simțit cu adevărat că este o condiție mai bună pentru sufletul meu”.

 

View this post on Instagram

 

hey baby… @voguemagazine

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Acum, Bieber crede că a fost „recompensat pentru bună purtare” și a ajuns în brațele lui Hailey, în vârstă de 22 de ani.

Cum relațiile intime au devenit din nou de actualitate, Justin s-a grăbit să o ducă pe Baldwin la altar, mai exact la judecătorie, pentru a se putea bucura de vindecare sexuală „legitimă” în brațele lui Hailey, după ce, în urmă cu ceva timp a afirmat că „sexul poate cauza multă durere”.

Acum, cuplul caută să își celebreze căsătoria, deși Hailey și-a avetizat soțul că nu va fi totul „o fantezie magică” și că trebuie să se aștepte și la „timpuri dificile”.

Nu voi sta aici și voi minți și spune că totul este o fantezie magică. Întotdeauna va fi dificil”, a declarat modelul.

De asemenea, Justin a vorbit și despre problemele sale de încredere care l-au lăsat cu sentimentul că este „folosit”.

A dezvăluit că în trecut s-a „luptat cu sentimentul că oamenii mă folosesc sau nu sunt cu adevărat lângă mine” și că oamenii încearcă să profite de pe urma lui.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter