Jojo: „Îmi aleg hainele în care mă simt bine”

De Iulia Şerban, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 11:49

Cătălina Grama (Jojo), actriţa pe care o puteţi urmări acum pe marile ecrane în „S-a furat mireasa” a acceptat să ne dea câteva detalii despre rol, dar şi despre secretele frumuseţii sale.
Felicitări pentru rolul din „S-a furat mireasa”! Toată lumea a lăudat interpretarea ta, în special „dulcele grai moldovenesc”. Cum a fost să joci rolul unei moldovence?

Mulţumesc. Faptul ca Nina este moldoveancă nu a făcut rolul mai dificil. A trebuit însă să-i adaug acestei moldovence unele trasături de caracter oarecum contradictorii. Astfel, ea este în acelaşi timp dură, dar şi foarte sensibilă, pragmatică, dar şi romantică, ambiţioasa şi înclinată spre parvenitism. Este un caracter mai complex decât ar putea părea, iar asta a fost adevărata provocare.

Există vreo asemănare între tine şi personajul  „Nina”?
Sângele fierbinte. Şi seamănă destul de bine cu mine fizic!

Ce ţi-a plăcut cel mai mult la personajul tău şi ce nu ţi-a plăcut?
Mi-a placut latinitatea ei şi nu mi-a prea plăcut balcanismul ei.
Jojo: „Îmi aleg hainele în care mă simt bine”

Telespectatorii te urmăresc în fiecare săptămână pe micile ecrane, dar mai nou eşti mai tot timpul şi pe marile ecrane. Unde găseşti timpul şi energia pentru toate aceste proiecte?

În primul rând timpul şi energia ţi se oferă sau ţi se răpesc de către cei din jurul tău. Iar eu am genul de familie care îmi oferă tot timpul şi energia de care am nevoie. În plus, îmi trag ceva energie creativă tocmai din astfel de proiecte.

Cititoarele unica.ro vor să ştie cum ai reuşit să-ţi recuperezi silueta la un timp atât de scurt după naştere? Care sunt secretele tale?

Secretul siluetei este ca nu mi-am pierdut-o niciodată cu adevărat. Doar am avut o burtică peste ea!


Jojo: „Îmi aleg hainele în care mă simt bine”

Foarte mulţi stilişti îţi laudă ţinutele. Cine se ocupă de imaginea ta?
Mă ocup de imaginea mea împreună cu prietena mea Alina Dăscălescu. Este un stilist desăvârşit pentru că nu numai că are o viziune aparte în ceea ce mă priveşte, dar şi pentru ca are o intuiţie foarte bună. Avem gusturi vestimentare foarte asemănătoare. Spune întotdeauna că trebuie să mă simt bine în ceea ce port şi îi împărtăşesc opinia. Alina este o femeie frumoasa, care ştie să aprecieze frumosul.

Numeşte-mi trei femei din România pe care le admiri şi spune-mi, te rog, de ce tocmai acestea?

Mama. Pentru că a ştiut să fie mereu mândră de mine şi mi-a dat forţa necesară şi încrederea în mine pentru a reuşi de fiecare dată când am avut mai multă nevoie. Pentru că a avut mereu grijă de mine şi de tata chiar şi atunci când viaţa nu i-a fost tocmai roz. Adriana Coroama, doamna doctor mi-a adus copilul pe lume. Pentru că este o femeie inteligentă, puternică, rafinată şi extrem de feminină, care ştie să-şi trăiască foarte frumos viaţa. Ingrid Vlasov. Pentru frumuseţea, talentul şi hotărârea ei, care nu au impiedicat-o să-şi păstreze modestia şi valorile intacte.

Eşti o actriţă de succes în România. Cred că este imposibil să nu visezi la Hollywood…
În general sunt un om raţional şi încerc să îmi setez obiectivele într-un orizont posibil de realizat. Orice mi se întâmplă mai mult este o surpriză plăcută.

Un sfat pentru proaspătele mămici care citesc unica.ro
Nu vă lăsaţi influenţate de cei care vă spun că va fi greu, pentru că va fi cu siguranţă mult mai frumos decat v-aţi fi putut imagina vreodată! Vă îmbrăţişez şi vă felicit pentru cea mai altruistă decizie din viaţa voastră.

Foto: Marius Bărăgan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter