Jojo, cu burtica de gravidă pe Instagram. „Lui Paul i se va ridica tensiunea”

De Unica.ro, pe

Actrița Cătălina Grama (40 de ani), cunoscută publicului larg drept Jojo, s-a afișat în mediul online cu burtica de gravidă. Jojo formează din august 2014 un cuplu cu actorul Paul Ipate (36 de ani). Împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani. Actrița mai are un fiu, Achim Ioan (9 ani), din primul ei mariaj.

Jojo, cu burtica de gravidă pe Instagram. „Lui Paul i se va ridica tensiunea”

În prezent, alături de actrița Diana Dumitrescu (38 de ani), Jojo filmează o nouă producție. „Să creezi un personaj e o provocare de fiecare dată. Denisa va fi: puțin prețioasă, puțin fandosită, puțin parvenită, dar, una peste alta, simpatică”, a scris Jojo în mediul online despre noul ei rol.

„Una peste alta”, Denisa mai este și… însărcinată, motiv pentru care actrița s-a fotografiat cu burtică. În dreptul imaginii, Jojo a scris: „Să-mi aduc burta și acasă domnu’ Ipate? 😂”. „Jojo, lui Paul i se va ridica tensiunea. Nu speria omul”, a comentat un urmăritor de-al actriței.

„Înainte eu mă tot gândeam (n.red.: la al treilea copil), cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în carantină și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copiii, am zis că e dificil, mă mai gândesc”, mărturisea Jojo în martie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce dietă a ținut Jojo în carantină pentru a-și menține silueta

Jojo și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Jojo?

Jojo, mărturisire tulburătoare: „Am avut un edem cerebral”

„Pare că sunt gravidă, dar nu sunt. Nu s-a hotărât încă Paul. Independent de al treilea sau al patrulea copil, pe care probabil că nu o să-i avem niciodată, sunt cea mai fericită că în lumea asta ciudată am aterizat cumva alături de tine, Paul! 💙 Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, mai scria Jojo pe Instagram, în august 2019.

În septembrie 2021, despre Paul, Jojo a mai spus în emisiunea „La Măruță”: „Suntem foarte fericiți și chiar am în el un partener de nădejde. În toată perioada asta, care nu a fost simplă pentru majoritatea cuplurilor și mai ales a părinților, noi ne-am împărțit foarte bine treburile și am reușit să facem lucruri minunate cu copiii noștri și cu familia noastră”.

„Sunt foarte mândră de noi. Vreau să-i spun că-l iubesc și că-i mulțumesc foarte mult că-mi este mereu alături și că este un partener pe cinste pe care pot să mă bazez de fiecare dată. Te iubesc, Paul! Mulțumesc!”, a încheiat.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubești, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur și simplu”, mai spunea Jojo în 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter