Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre experiența America Express: „În competiție afli care este superputerea ta”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 10:08

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au dezvăluit ce au învățat ei din experiența „America Express”. Cei doi concurenți au mărturisit că această competiție i-a făcut să își descopere „superputerea”.

America Express este o competiție plină de provocări, pe care, cei doi bărbați au reușit să le depășească. Însă, spun ei, nu a fost deloc ușor să facă rost de mâncare și cazare.

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre pericolul din Mexic

Joaquin ȘI Ovidiu au fost invitați, joi seară, în emisiunea Xtra Night Show, unde au povestit despre tot ce au învățat în urma participării la America Express. Deși celelalte echipe considerau că Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au un avantaj întrucât Joaquin vorbește limba spaniolă, drumul lor nu a fost atât de ușor. Mai ales că localitățile prin care au trecut erau destul de periculoase.

„Oamenii care ne-au luat la autostop spuneau: „ce faceți voi aici? Hai repede în mașină!” Eu nu am avut ocazia să simt așa ceva (n.r. pericolul)”, a spus Joaquin.

„Sunt reguli de bază: nu circuli cu bijuterii, încerci să stai cât mai cuminte în banca ta. E o țară mare, divizată. Nu există clasă de mijloc, sunt foarte bogați și foarte săraci”, a precizat și Ovidiu Buta.

Cei doi au spus că nu au întâlnit pericolul, însă, s-au confruntat cu alte situații: „Noi am avut noroc cu un vrăjitor, cu magie neagră, cu din astea”.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au precizat că au stabilit încă dinainte de a pleca în America Express, că între ei nu vor exista certuri.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima ceartă în direct, la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine”

Citește și: Peripeții la America Express. Andreea Bălan s-a accidentat, iar Ovidiu Buta a dat peste un șofer care făcea magie neagră

Citește și: Jean Gavril și Dinu, întâmpinați cu spray împotriva COVID la cazare, în America Express / FOTO

Citește și: Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTO

Ce au descoperit Joaquin și Ovidiu în America Express

Deși au avut parte de tot felul de întâmplări, cei doi au recunoascut că s-au distrat și că au existat și câteva momente comice.

„E un concurs în care crezi că asta e superputerea ta, dar, de fapt, nu e și cred că despre asta e vorba în competiție, să afli care e superputerea ta. Noi am descoperit umorul, eu am un umor sec, dar acolo am descoperit că e foarte mișto”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Cum s-au aflat într-o competiție ce era contratimp, Bonilla a suferit și o accidentare, la finalul câteorva probe, el acuzând dureri de picior.

„Se putea și mai rău, pentru că noi mereu am ajuns cu probleme la picior, cu orice, dar am ajuns și râdeam non-stop”, a precizat bărbatul.

„Joaquin cu piciorul praf, când îl prindea adrenalina, nu se mai oprea, iar eu spuneam că nu pot să alerg cu mexicanul în spate”, a zis și Ovidiu Buta.

Cât despre „bisericuțele” formate în competiție, cei doi au spus: „Andreea Bălan a „construit” o catedrală micuță, dar pe noi a uitat să ne anunțe, că ne aflam în careu. Eram, dar nu ne-a anunțat. Doar la votare am aflat”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în America Express

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter