Jean Gavril, despre experiența America Express: „Să ai un pat devenise un lux”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:11

Jean Gavril a plecat în marea aventură America Express împreună cu fratele său, Dinu Gavrilă. Deși este o persoană nonconformistă și cu un simț al umorului dezvoltat, nimic nu l-a pregătit pe artist pentru ce avea să întâmpine pe Drumul Aurului.

America Express a reprezentat o adevărată provocare pentru cele nouă echipe care s-au aventurat pe Drumul Aurului. Nu doar din perspectiva zonelor periculoase prin care au trecut, ci și din cea a locurilor în care s-au cazat.

Jean Gavril, despre cazarea în America Express: „Să ai un pat devenise un lux”

Autostopul, cazarea și lipsa mâncării sunt doar câteva din lucrurile cu care au fost nevoiți să se confrunte cele nouă echipe de concurenți.

Lui Jean Gavril și fratele său, Dinu, cazarea le-a creat câteva probleme. Artistul a povestit pe Instagram despre experiența lui la America Express: Drumul Aurului. Acesta a postat și câteva imagini de la una din casele în care au fost primiți să se odihnească peste noapte.

„În America Express toate zilele erau ca o zi de Luni dimineață, doar că noi n-aveam cafea dimineața, n-aveam dușuri și când dormeam, în general paturile erau cam ca în imagini. Dar să ai un pat deja devenise un lux. Ne obișnuisem să avem și alți locatari cu noi prin paturi, îi auzeam noaptea cum mișună, cu 2, 4 sau cel puțin opt picioare!”, a scris Jean Gavril pe Instagram.

„P.S. în ultima imagine patul avea undeva la 170 cm lungime x 140 cm, iar noi doi avem 190 cm amândoi. În prima poză era camera pisicilor, unde nu prea se obosea cineva să facă curățenie”, a mai spus artistul amuzat.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, responsabili cu umorul la America Express: ”Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”

Citește și: Unde au plecat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, înainte de premiera „America Express”. Imagini din vacanța exotică

Citește și: Diana Bulimar și Larisa Iordache, mărturisiri de pe Drumul Aurului: ”Experiențele de la America Express ne-au șocat”

Citește și: Bie Adam, despre participarea la America Express: „Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă”

Ce a reprezentat America Express pentru artist: „M-am întors alt om”

Când a ajuns în țară, după marea aventură prin America de Sud, Jean Gavril a povestit pe rețelele de socializare cum a simțit el toată această experiență.

„Ori am emoții că m-am întors, ori încă nu mi-am revenit de la schimbarea de fus orar, parcă nu știu cum să încep aceste rânduri… M-am întors poate alt om, atins ireversibil de frumusețea aventurii și a vieții pe care am trăit-o în experiența @asiaexpressromania”, a scris cântărețul pe rețelele de socializare.

„Nu știu ce să fac, însă după atâtea zile de adrenalină, simt încă pulsul cursei, frica, și nu cred că vor dispărea curând… Pe scurt, am facut 4000 de km autostopul, fără niciun ban, doar cu ajutorul oamenilor, am mâncat ce ni s-a dat, am ascultat poveștile tuturor și am învățat să fim si noi la rândul nostru oameni mai buni”, a continuat Jean Gavril.

În finalul postării, artistul și-a anunțat fanii că a revenit în țară și că imediat ce a aterizat s-a dus să își vadă soția și fetița.

„Ne-am întors în țară, totul pare în regulă, sper că și voi sunteți bine, sănătoși! Vă pup și vă salut, eu am sărit în primul tren si am venit să îmi văd fetele”, a precizat Jean Gavril.

America Express începe duminică, 15 ianuarie, pe Antena 1. Duminică, emisiunea va fi difuzată de la orele 20:00, iar luni, marți și miercuri, de la 20:30, într-o premieră maraton.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jean Gavril și fratele lui, Dinu, din America Express: Drumul Aurului.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter