DECLARAŢIILE CARE ARUNCĂ ÎN AER TOT CE ŞTIAI despre CUPLUL ENACHE-MARCIUC: „Adrian este acasă, în patul lui conjugal”

De Libertatea.ro, pe

Telenovela despărţirilor şi împăcărilor din cuplul Enache-Marciuc pare că nu se mai termină.
După ce iniţial s-a spus că Iuliana şi Adrian s-au despărţit, au apărut zvonuri conform cărora nici nu a fost vorba de aşa ceva. Iar mai nou, o prietenă a familiei Enache susţine că, de fapt, cântăreţul nu este împreună cu prezentatoarea de la TVR 2.

În emisiunea lui, Cătălin Măruţă a făcut vineri un anunţ bombă, conform căruia Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-ar fi căsătorit, la Las Vegas.

Zvonurile au fost însă rapid infirmate de o apropiată a solsitului şi a fostei soţii, Corina, de care acesta a divorţat în 2009.

Femeia susţine că Adrian Enache nu şi-ar fi părăsit în nici un moment familia, pentru Iuliana Marciuc, care, de altfel, nu va deveni niciodată soţia lui.

„Adrian Enache nu a plecat de acasă. El şi Corina dorm împreună, în patul lui conjugal. Pe Iuliana Marciuc nu o va chema Enache niciodată. EI (el si Iuliana) trăiesc în păcat. Eu am vorbit cu Diana, fata lui Adrian Enache, care a spus aşa: „Nu m-am căsătorit cu Iuliana. Ea a venit în SUA fără voia mea şi a trimis poze la ziar, ca să vadă lumea că se înţeleg bine.” Adrian a vorbit cu Diana, fiica lui, şi a spus că nu e nimic adevărat. Au (el si Corina, fosta soţie, n.r.) divorţat datorită presei, pentru că îl urmărea. Familia lui de bază este format din Corina şi Diana. El nu s-a rupt niciodată de ele”, a declarat Aura, o prietenă a familiei Enache, pentru emisiunea „La Măruţă”.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter