Iulian de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant ispitei Irina. Mii de oameni au apreciat cuvintele lui

De Unica.ro, pe
Iulian (24 ani) a venit la Insula Iubirii 2018 alături de iubita lui, Marinela (19 ani), însă tânăra a căzut rapid în ispită. În ciuda faptului că și între el și ispita Irina s-a creat o legătură puternică de când a început emisiunea, Iulian a mărturisit că nu ar merge mai departe de un sărut, ținând cont că toată țara va vedea asta la televizor. Pentru iubita lui Mari, acest lucru nu a fost un impediment însă, pentru că femeia a făcut deja amor cu ispita George.

„Pentru mine totul se oprește aici. Nu o să o iert. Nu mă așteptam să cedeze din prima zi. Ce o să fac de acum? O să mă distrez”, acestea au fost cuvintele pe care Iulian le-a rostit la vederea imaginilor compromițătoare cu Mari și George.

Și, așa cum a promis, el a continuat să se distreze pe insula băieților, alături de Irina, ispita care deși fizic seamănă puțin cu Mari, din punct de vedere al caracterului său cele două tinere sunt total diferite – ispita Irina știe ce-și dorește în viață, așa cum ea însăși a declarat, e o femeie independentă și e dispusă să lupte pentru Iulian, pentru că și ei îi place de el.

Mesajul emoționant pe care Iulian i l-a transmis Irinei a strâns mii de aprecieri

La începutul acestei luni a fost ziua de naștere a ispitei Irina. Chiar dacă emisiunea rulează în continuare la TV, filmările s-au încheiat de mult, drept urmare concurenții au revenit la viața lor de dinainte de show. Cu toate acestea, Iulian se pare că nu a uitat-o pe Irina și i-a transmis un mesaj de mulțumire pe contul său de Instagram, un mesaj care a strâns rapid peste 1.500 de aprecieri din partea fanilor celor doi.

Mulțumesc că ai auzit cuvintele pe care nu am putut să le rostesc și că mi-ai înțeles gândurile, îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să îmi recapăt încrederea în mine și în cei din jurul meu, îți mulțumesc că mi-ai fost alături în situații mai puțin frumoase, îți mulțumesc pentru absolut toate sfaturile pe care mi le-ai dat și ca m-ai încurajat atunci când aveam nevoie de asta! Șiiiii, pentru tot efortul tău depus și răbdarea pe care ai avut-o cu mine, eu astăzi îți doresc să nu cunoști niciodată supărarea și tristețea, îți doresc ca orice drum din viața ta să fie cât mai scurt și neted, pentru ca să poți atinge succesul și să-l poți păstra, să fii sănătoasă, plină de energie și inspirație întotdeauna, să fii mereu apreciată și iubită!!! Rezultate maxime în tot ceea ce faci, căldura și dragoste în suflet. LA  MULȚIII  ANIIIIIIIIIII„, i-a scris Iulian Irinei.

Mesajul lui Iulian nu a rămas însă fără răspuns, pentru că Irina a reacționat imediat. „Știi că de-a lungul vieții întâlnești oameni de la care ai așteptări și ajungi sa fii dezamăgit și oameni care te surprind atât de frumos încât îți pun un maaaareee zâmbet pe față!!!!! Mulțumesc, dragul meu!!! Sincer… Acum m-ai lăsat tu pe mine fără cuvinte„.

Chiar dacă acum nu știm cum s-a terminat povestea lor și ce s-a întâmplat între Iulian și iubita lui, Mari, la sfârșitul emisiunii, se pare că între Iulian și ispita Irina s-a legat o prietenie puternică, prietenie care continuă și în ziua de azi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter