Iubirea Ancăi Pandrea, minunea care l-a salvat pe Iurie Darie

De Adina Radu, pe

Acum câteva luni ziarele anunţau că numai o minune îl mai poate salva pe Iurie Darie, după ce actorul a fost operat pe creier şi a suferit o complicaţie. Cel mai probabil, minunea lui Iurie Darie a fost iubirea partenerei sale, Anca Pandrea.
“Iura este sufletul si viata mea! Ne iubim mai mult ca in prima noapte cand am facut dragoste”, declara actriţa acum ceva timp. Iar de când s-a îmbolnăvit actorul, ea a demonstrat şi prin fapte că este alături de el la bine şi la rău.
Anca Pandrea a locuit mai mult la spital în cele trei luni cât a stat internat bărbatul, dormind pe apucate, mâncând la cantina spitalului şi dedicându-se trup şi suflet lui Iurie Darie.
“Noi avem deja un ritual de a ne începe ziua. Dimineaţă îi fac toaleta, îl dichisesc şi îl aranjez, apoi îl dau cu mir şi îi dau să bea Apă Sfinţită”, a povestit Anca Pandrea pentru CanCan.
“Are pampers şi trebuie îngrijit tot timpul. Ziua îi citesc poveşti şi seara îi pun muzică, la walkman, adică îi pun căştile pe urechiuşele lui”, a mai spus actriţa care a lăsat totul la o parte ca să se ocupe de iubitul ei.
Dacă unii au considerat că Anca Pandrea exagerează, alţii o laudă pentru devotamentul de care a dat dovadă şi spun că Iurie Darie nu ar fi supravieţuit dacă nu avea parte de iubirea ei.
Anca Pandrea şi Iurie Darie formează un cuplu de 26 de ani, însă nu sunt căsătoriţi. Se pare că actriţa a fost cea care nu a dorit oficializarea relaţiei în tot acest timp, însă a acceptat cererea în căsătorie făcută anul acesta la o emisiune TV. Cei doi nu au mai ajuns la Starea Civilă pentru că le-a lipsit unul din documentele necesare, dar plănuiesc să facă marele pas în viitorul apropiat.
Iubirea Ancăi Pandrea, minunea care l-a salvat pe Iurie Darie
Povestea lor de dragoste a început furtunos. „Intr-o zi, ¬l-am invitat pe Iura la cafea la mine. Poarta era defecta si i-am zis: daca eu am putut intra pe fereastra, poti si tu. Si Iura a intrat pe geam, a sarit cu totul pe mine si am facut dragoste si de atunci am ramas impreuna”, a povestit actriţa într-un interviu.
Înainte de acest eveniment, actorii erau în relaţii de prietenie. Anca Pandrea fusese prietena Consuelei Roşu, prima soţie a lui Iurie Darie, iar la decesul acesteia a promis să aibă grijă de el şi să-i găsească o iubită.
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter