Anca Pandrea are din nou COVID-19: „Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 octombrie 2022, 12:04

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat stări de rău. După o serie de investigații medicale, specialiștii au diagnosticat-o pe actriță cu COVID-19.

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce s-a simțit rău. Actrița a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală, iar după o serie de analize a fost diagnosticată cu COVID-19.

Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID, a declarat actrița pentru impact.ro.

Citește și: Cher, pe catwalk la 76 de ani. Ținuta superbă a atras toate privirile

Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

Actrița este conectată la tuburile de oxigen

Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul, a povestit actrița pentru click.ro.

Anca Pandrea a făcut COVID-19 și anul trecut

Văduva lui Iurie Darie a mai trecut o dată prin această boală în luna octombrie a anului trecut. Și atunci a ajuns de urgență la spital, însă a refuzat internarea și a preferat să se trateze acasă.

Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer. Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente, a povestit actrița la acea vreme.

Anca Pandrea se confruntă cu mai multe probleme serioase de sănătate, cum ar fi gastrită, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, precum și afecțiuni ale glandei și coagularea sângelui.

În ultimii ani a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. În luna martie a acestui an, actrița și-a dislocat umărul, după a avut parte și de alte accidentări în propria locuință. De asemenea, la începutul lunii septembrie 2021 a plecat cu două prietene într-o scurtă vacanță la munte, dar i s-a făcut brusc rău și a leșinat pe stradă.

Sursă foto: Vlad Chirea/ Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter