Anca Pandrea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 iulie 2022, 10:42

Anca Pandrea (76 de ani) a ajuns din nou de urgență la spital. În martie, actrița și-a dislocat umărul, după ce în ianuarie și februarie a avut alte două accidentări.

Anca Pandrea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu actrița

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă, am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu Salvarea și am stat câteva ore, de la 16:00 până pe la ora 20:30. La un moment dat, am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (n.red.: de la injecții), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a povestit actrița, pentru Click!.

Anca Pandrea și-a dislocat umărul

„Am pățit-o din nou. M-au ajutat prietenii să mă îmbrac, pentru că mi-am dislocat umărul stâng. Un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat, mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil, pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte de dimineață la doctor”, declara Anca Pandrea în martie, tot pentru Click!.

La începutul acestui an, Anca s-a accidentat în propria locuință. Crezând că bijuteriile purtate la un eveniment i-au fost furate, s-a agitat, căzând. Printre respectivele accesorii se număra și un „inel special”, primit de actriță de la fostul partener de viață, regretatul actor Iurie Darie (n. 1929 – d. 2012). Anca Pandrea și Iurie Darie au format un cuplu timp de 26 de ani.

„Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar la 40 de ani, când l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine. A fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când eu aveam 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, povestea Anca Pandrea în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ilan Laufer a suferit o operație la brațul drept. „Urmează perioada de recuperare”

Citește și: Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs. „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

Citește și: Ce i-a spus Adda fiului ei despre afecțiunea de care suferă. „I se pare foarte amuzantă explicația”

În februarie, Anca a mai avut un accident.

„Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. (…) Am căzut ca un bou pe scări. (…) Am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să arăt ce am pe mână. Noroc că eram cu o prietenă, Zoița. Am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. De atunci mă ridic ușor, merg ușor”, declara Anca Pandrea în februarie, pentru Ciao.

Anca Pandrea a împlinit 76 de ani pe 16 februarie 2022. După studii, actrița originară din Făgăraș a fost repartizată la Satu Mare. A petrecut o vreme profesând acolo, ulterior mutându-se în București.

A jucat la Teatrul de Comedie din Capitală, unde i-a avut ca parteneri pe actorii Iurie Darie (n. 1929 – d. 2012), Stela Popescu (n. 1935 – d. 2017), Dem Rădulescu (n. 1921 – d. 2000), dar și pe alții.

Alături de actorul Iurie Darie, Anca a înființat un teatru particular, intitulat „Incomod”, în cadrul căruia a jucat cu succes comedia „Patru pe o canapea și valetul”, de Marc Camoletti, în mai multe localități din țară, dar și din afara ei, în Germania, Canada și SUA.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter