Anca Pandrea are COVID-19. Cum s-a îmbolnăvit actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 noiembrie 2021, 17:30

Anca Pandrea are COVID-19. Celebra actriță, în vârstă de 75 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus, și spune că s-a simțit foarte rău din cauza aceasta. Soția regretatului actor Iurie Darie crede că s-a infectat în timp ce s-a dus la spital să-și facă mai multe analize. Anca a mai spus că a primit ajutor din partea lui Gigi Becali care s-a interesat de starea ei și i-a trimis medicamente.

“Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer. Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mărturisit pentru Click!, Anca Pandrea.

Citeşte şi: Alina Pușcău, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu COVID-19: „Credeam că o să mor”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Citeşte şi: Gabriel Cotabiță: „Nu am făcut atac cerebral!” De ce a ajuns, de fapt, artistul la spital

Citeşte şi: De ce nu au Eliza și Cosmin Natanticu copii

Îndrăgita actriță s-a mai confrutat cu probleme de sănătate la începutul lunii septembrie când, plecată într-o scurtă vacanță la Brașov cu două prietene, i s-a făcut brusc rău și a leșinat pe stradă. Actrița a avut nevoie atunci de îngrijirea medicilor, care au ținut-o sub observație circa șase ore și i-au administrat mai multe perfuzii.

„De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție. Am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a declarat actrița, la momentul respectiv, pentru Impact.

Anca Pandrea, detalii șocante despre noaptea în care Iurie Darie a murit

Anca Pandrea și-a pierdut soțul, pe marele actor Iurie Darie, pe 9 noiembrie 2012, în urma unui atac cerebral. Acesta avea 83 de ani.

La opt ani după pierderea soțului, Anca Pandrea mărturisea cât de mare a fost durerea pierderii celui care i-a fost suflet pereche.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, spunea Anca Pandrea, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter