Anca Pandrea, internată de urgență. Văduva lui Iurie Darie a leșinat pe stradă

De Unica.ro, pe

Anca Pandrea a fost internată de urgență la spital, după ce a leșinat pe stradă. Incidentul s-a petrecut în Brașov. Alături de două prietene, Anca Pandrea a plecat pentru doar câteva zile la munte, însă călătoria a avut un final neașteptat. După ce a vizitat mai multe obiective turistice, Anca s-a rugat și a aprins câteva lumânări într-o mănăstire din localitate.

Anca Pandrea, internată de urgență. Văduva lui Iurie Darie a leșinat pe stradă

În drum spre cazare, actriței i s-a făcut rău. Prietenele sale au sunat la 112 și o ambulanță s-a deplasat la fața locului. Anca Pandrea a fost transportată la spital. Aproximativ șase ore, actrița a fost ținută sub observație și i s-au administrat mai multe perfuzii, informează Impact.

„De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție. Am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a declarat actrița pentru Impact.

Anca Pandrea suferă de mai multe afecțiuni cronice

Anca Pandrea suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care se numără și insuficiența cardiacă și pulmonară. În contextul pandemiei de coronavirus, actrița s-a protejat cât a putut pentru a nu contracta COVID-19. Anca a fost testată, rezultatul fiind negativ. Actrița și-a făcut mai multe investigații medicale în București, iar acum așteaptă rezultatul analizelor.

„M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă. Am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun. Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită.

Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă și pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctorul meu și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a mai spus Anca Pandrea.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter