Anca Pandrea, detalii șocante despre noaptea în care Iurie Darie a murit: „Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 17:00

Actorii Anca Pandrea și Iurie Darie au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea teatrului și a filmului românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 26 de ani, până când moartea i-a despărțit.

După o lungă suferință, Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani, din cauza unui atac cerebral.

Au trecut opt ani de atunci, dar pentru Anca Pandrea (76 de ani) durerea pierderii omului pe care l-a iubit atât de mult este la fel de mare ca în ziua decesului.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Recent, actrița a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care Iurie Darie s-a stins din viață.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a mărturisit Anca Pandrea, potrivit playtech.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter