Isterie la TV: Ce se întâmplă, oameni buni, la Capatos?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Mi s-a părut mie s-au aseară am asistat la un spectacol TV asezonat bine de aburii alcoolului? Mi s-a părut mie sau am văzut-o pe tânăra Pamfile, care zilele accestea se află pe lista liceenilor care dau Bac-ul, cum îl săruta cu foc pe Mitoşeru?
Mi se pare mie sau chiar avem o problemă de abordare atunci când vine vorba de TV, audienţe, piţipoance sau personaje de actualitate.

Sunt convinsă că v-aţi uitat aseară la Capatos sau dacă nu sunt convinsă că aţi auzit. Toată lumea a vuit că domnişoara Pamfile, angajată a postului din Băneasa, s-a cam cherchelit în direct în emisiune şi a ţinut să demonstreze acest lucru. Motivul? Toată lumea a sărbătorit-o pe Cruduţa, chiar şi mama din Italia care a intrat pe telefon şi spus că fata ei este foarte apreciată în Peninsulă pentru că ştie multe… limbi străine.

Revenind, însă, la fosta iubită a lui Mazăre. Click pentru a o vedea în toată splendoarea ei.

Total debusolat de atitudinea şi starea asistentei sale, Dan Capatos, a încercat să-i ceară o explicaţie. “Dacă ţii la contractul tău, taci, nu mai vorbi. Vă rog să nu îi mai filmaţi ochii. Da’ ce ai băut, mă?”, a luat-o la întrebări Capatos.

Bianca, Andreea şi Sânziana şi-au găsit naşul

Mi-am propus la un moment dat să nu mai scriu nimic despre domniţele cu silicoane şi foarte bronzate de solar, sperând că astfel vor dispărea… ca negii. Se pare însă că efectul este total invers, apar şi tot apar. Îmi amintesc că acum câteva luni, un an, doi ani, publicul era oripilat de apariţiile Biancăi Drăguşanu, ale Andreei Tonciu sau ale Sânzianei Buruiană. Dragelor, am început să-mi doresc să le văd din nou şi să dispară domniţe ca Pamfile sau Crudu.

Serios vorbind acum, bănuiesc că nu va rămâne nepedepsită întâmplarea de aseară. SHow păcătos, ca show păcătos, dar parcă a fost prea mult. Şi, încă o observaţie. Sunt curioasă să văd ce note va primi… vedeta la Bac. Atât!

Alte opinii?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter