Irina Shayk nu mai vrea să audă de bărbați

De Oana Savin, pe
Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, nu mai vrea să audă de bărbați, după ce s-a despărțit de Bradley Cooper. Supermodelul a afirmat că are „nevoie de timp pentru a se vindeca” înainte de a intra într-o nouă relație.

Shayk nu își mai dorește nicio relație, cel puțin pentru o perioadă. În acest timp dorește să se dedice total fiicei sale, Lea, în vârstă de doi ani, dar și carierei sale, pentur a nu se gândi la ce ar fi putut face pentru a salva relația cu celebrul actor.

Ultimele luni au fost dificile pentru Irina, în urma zvonurilor apărute despre o posibilă relație între Bradley Cooper și Lady Gaga.

Cred că acum o femeie are libertatea de a munci, a fi mamă și de a fi ea însăși în același timp”, a declarat Irina Shayk pentru E! News.

Cu aceste lucruri în gând, supermodelul rus a ieșit din relația de patru ani pe care o avea cu Cooper.

Irina susține că prietenii ei o ajută foarte mult. Un exemplu este coperta revistei Vogue Spania, pe care apare alături de buna sa prietenă Adiana Lima.

 

View this post on Instagram

 

Irina y Adriana, Adriana e Irina. Dos mujeres poderosas. Dos modelos en constante reinvención que encabezan nuestra nueva portada, fotografiadas por Luigi&Iango. Visten prendas negras y evocan a las amazonas de los setenta y los ochenta. Y, juntas, presentan un número dedicado a los grandes nombres de la industria y alrededores, en el que pasado, presente y futuro se dan la mano. Nuestro cóctel de verano es este y se sirve bien frío. #VogueAgosto 💫 • Vogue agosto sale a la venta el 19 de julio • {Irina Shayk y Adriana Lima, con vestido y blusa, ambos de @blumarine.} ▪️Fotografía: @luigiandiango ▪️Modelos: @irinashayk (The Lyons NY) y @adrianalima ▪️Estilismo: @juancebrian

A post shared by Vogue España (@voguespain) on

Femeile pot crește copiii, femeile pot merge la serviciu, și atunci când se întorc acasă, pot găti, face curat și pot face și treaba grea”, a afirmat rusoaica, citată de The Mirror.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter