Irina Baianț și Doru Todoruț sunt împreună: ”N-am vrut să facem publică relaţia”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 21 martie 2019, 16:39
Doru Todoruț și Irina Baianț sunt împreună. Solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baianț trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au preferat să țină totul departe de ochii publicului larg.

Doru Todoruț, în vârstă de 42 de ani, a decis să facă totul public atunci când a publicat pe conturile de socializare o fotografie în care apare alături de Irina Baianț, în vârstă de 28 de ani. Acum, artistul a decis să nu se mai ascundă și a vorbit fără temeri despre femeia care i-a câștigat inima:

Doru Todoruț și Irina Baianț 2

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, –  a declarat Doru Todoruț pentru click.ro.

Doru Todoruț și Irina Baianț 2

Doru Todoruț este tatăl a trei fiice, Rebecca, de 8 ani, și gemenele Eva și Natalia, de 6 ani. Artistul este divorțat din anul 2013 și cu toate că fiicele sale locuiesc cu mama lor, pe nume Rocsana, acesta petrece pe cât de mult timp posibil în compania lor: „Asta a fost convenţia şi eu nu am vrut şi nici nu voi vrea vreodată să despart surorile, cu atât mai mult cu cât cele două sunt gemene și au 6 ani”, – a mai adăugat Doru Todoruț pentru sursa citată.

Irina Baianț poate fi admirată în musicalul „My Fair Lady”, alături de Anca Țurcașiu, Horia Bernciu și Ana Maria Georgescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter