Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. „Era avansată, 5 luni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 13:11

Ioana Ginghină (44 de ani) a făcut recent o dezvăluire dureroasă din timpul mariajului cu Alexandru Papadopol (47 de ani). Actrița are o fată cu Papadopol, Ruxandra (13 ani). Ioana a povestit, în cadrul unui podcast găzduit de Lucian Viziru, că a pierdut prima sarcină din cauza unor probleme de sănătate.

Cea mai nefericită am fost, eram la „Acasă” și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată – 5 luni – și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț. Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea! – a mărturisit actrița.


Ioana Ginghină a spus că și-ar mai dori copii și a fost la medic pentru a afla dacă mai poate face. Răspunsul medicilor a fost îmbucurător pentru actriță:

Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…

Nu este prima oară când Ioana Ginghină vorbește despre un al doilea copil. În urmă cu câteva săptămâni, actrița declara că și-a stabilit un termen limită pentru a-l face.

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Citeşte şi: Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Citeşte şi: Ciprian Tătărușanu și Antoaneta Năstase, nuntă de vis în Italia! Primele imagini de la eveniment

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider că am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea să fiu, după 50 de ani, o mamă cum am fost cu Ruxi. Eu sunt o mamă foarte activă, facem activități împreună. Mi-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel – a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019, după o căsnicie de 13 ani. Anul acesta, Ioana se va căsători cu iubitul ei, Cristi Pitulice.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter