Ioana Ginghină, nevoită să se testeze pentru coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 15:07
Ioana Ginghină a trebuit să treacă prin emoțiile testării pentru noul coronavirus. Îndrăgita actriță a fost nevoită să facă testul de nevoie.

Ioana Ginghină și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță în Grecia, însă, conform noilor reguli impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19, actrița a trebuit să se testeze înainte. Rezultatul a fost negativ spre bucuria Ioanei care și-a continuat călătoria spre destinația de relaxare. Actrița a mărturisit că a făcut 12 ore cu mașina și a povestit experiența din vamă: ”După 12 ore am ajuns, ieri, în Thasos. N-am stat la vama decât să facem testul covid și atât. A durat 10-15 minute cu totul. Aici e liniște, puțini turiști față de alți ani, însă e frumos. De acum plajă, mare, soare. Să aveți o zi frumoasă!”, – a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Citește și – Laurențiu Reghecampf face prima declarație despre relația Anamariei Prodan cu Dan Alexa

Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, iubește din nou, după divorțul de Alexandru Papadopol. Cu toate că actrița nu mai dorește să îmbrace rochia de mireasă, înțelegând după două mariaje eșuate că nu actele țin împreună doi oameni, aceasta își dorește să trăiască clipa, să iubească și să fie iubită, dar mai ales apreciată. Cel alături de care și-a dat o nouă șansă la fericire este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, însă preferă să-și trăiască povestea de iubire în mod discret, departe de ochii publicului.

Cei indragostiti de tramurile elene trebuie sa stie totul despre aceste insule grecesti mai putin cunoscute!

Citește și – Andreea Antonescu are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe „Prințul Taxiurilor”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter