Ioana Ginghină, apostrofată pentru că poartă mască anti-COVID-19 în spațiile închise

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 16:00

Ioana Ginghină (44 de ani) a trecut recent printr-un incident care a șocat-o. Actrița a povestit în mediul online cum a fost apostrofată de internauți pentru simplul fapt că a respectat măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.  

După ce a făcut un InstaStory în care le arăta tuturor că se află la un salon de înfrumusețare, Ioana a fost asaltată de fani cu mesaje în care aceștia o blamează că poartă mască de protecție împotriva infectării cu SARS-CoV-2. Așadar, actrița a ținut să spună care este părerea ei legată de atitudinea celor care nu respectă măsurile de protecție anti-COVID-19 și care îi arată cu degetul pe cei ce fac aceste lucruri.

„Eu am pus un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fst un mesaj ”Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască”. Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred! Asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine. Regula e să purtăm mască! Nu vorbim de ”crezi nu crezi în vaccin”, vorbim strict de regulă!”, le-a spus Ioana Ginghină internauților, într-un alt Story,  pe Instagram.

Actrița s-a declarat indignată de atitudinea celor care au criticat-o și spune că ea nu este de acord cu nerespectarea legii.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Oana Pellea a confirmat că are COVID-19. Cum se simte actrița

Citeşte şi: Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball: „Ce și-a făcut? Arată ca mătușa mea!”

Citeşte şi: Prima reacție a actriței Carmen Tănase, după ce s-a spus că are COVID-19

„V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea?  Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea”, a spus actrița.

Ioana Ginghină a avut COVID-19

În luna octombrie a anului trecut, îndrăgita actriță a mărturisit că s-a infectat cu SARS-CoV-2. Din fericire, Ioana a făcut o formă ușoară a bolii și a trecut cu bine peste ea.

„Am avut COVID-19 în octombrie. A fost o formă ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu și a trecut repede. Port mască, am redus ieșirile, respect toate regulile, m-am programat și la vaccin, dar nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul această pandemie”, a dezvăluit Ioana, în urmă cu câteva luni, potrivit Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter