Învățăturile unei proaspete mămici. Prin ce experiențe a trecut Dana Rogoz

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz nu a devenit de mult timp mămică, însă a învățat destul de multe din primele luni de experiență. Află ce a învățat, încă de la început:
1. Una din temerile fiecarei mamici este ca nu o sa mai poate face toate lucrurile pe care le facea inainte. Eu cred ca poti in continuare sa te vezi cu cele mai bune prietene si sa iei cu tine și bebelușul.Te plimbi în continuare, dar cu cel mic la piept. Înveți să împarți orice moment cu el.
2. Iubirea pentru modă nu se schimbă, ci combinațiile de ținute. Sa fii mamica nu inseamna ca trebuie sa porti toata ziua trening.Dar vei fi nevoită să înlocuiești tocurile cu tenișii sau balerinii pentru când vei merge prin parc. Gentuțele plic vor deveni oversized, pentru că trebuie să-ți încapă biberoanele și suzetele.
3.Ocupă-ți timpul liber cu tot felul de lucruri care îți încarcă bateriile sau care te binedispun, pentru că orice mămică are nevoie de momentele cu ea însăși. Ale mele se transforma deseori in cautari intense pe net, impartite intre forumuri de mamici si blogurile mele preferate de fashion.
4. Exista shopping si dupa nastere. Pasionatele de cumpărături stiu despre ce vorbesc. Mai ales ca acum puteti comanda o multime de lucruri online. Spre exemplu, eu am inceput sa imi cumpar lucruri de pe aoro.ro. Mi-am luat doua parfumuri si niste cosmetice si au ajuns incredibil de repede. In plus, au o multime de promotii si oferte speciale. Merita sa aruncati un ochi si sa va rasfatati din cand in cand cu mici lucruri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter