Interviu exclusiv cu Andra Măruţă: „De când a apărut David, s-a schimbat totul în viaţa noastră”

De Sandra Sarbu, pe

Andra Măruţă este vedeta care a apărut pe coperta revistei Unica de martie, iar după câteva ore în care s-a lăsat fotografiată de Marius Bărăgan în studiul lui, cântăreaţa şi-a făcut timp să ne răspundă şi nouă la câteva întrebări.
În urmă cu doi ani de zile, Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţii unui băieţel superb, pe care l-au botezat David. Un copil înseamnă multă responsabilitate pentru tot restul vieţii şi are nevoie de mult timp şi atenţie, iar Andra şi soţul ei fac tot posibilul să petreacă tot timpul pe care îl au în familie, alături de micuţul lor. Despre viaţa în trei, dar şi altele, cu Andra în video-ul de mai jos:

Cântăreaţa Andra şi-a început cariera muzicală de la vârsta de şapte ani, când a avut prima interpretare la concursul muzical Tip Top Minitop – atunci a cântat piesa I will always love you, a artistei Whitney Houston.
Interviu exclusiv cu Andra Măruţă: "De când a apărut David, s-a schimbat totul în viaţa noastră"
La vârsta de 14 ani a lansat primul său album, intitulat simplu ”Andra”, care conţinea 10 piese R&B şi pop-dance şi care a avut un succes neaşteptat. Andra s-a căsătorit cu prezentatorul emisiunii Happy Hour, Cătălin Măruţă, iar în martie 2011 l-a născut pe David.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter