Află în cât timp crede Inna că va deveni mămică!

De Libertatea.ro, pe

Ediţia de sâmbătă a emisiunii „De suflet” va fi dedicată în totalitate unei artiste care a demonstrat că românii sunt talentaţi şi muncitori şi că succesul internaţional poate fi atins prin aceste calităţi.

Inna vine pentru prima data la ProTv International unde le va oferi romanilor din afara tarii ocazia de a o descoperi dar si unde le va canta live cateva dintre hiturile ei. Printre ele se va numara si piesa „In your eyes” – interpretata pentru prima data intr-o emisiune de televiziune.
In cazul ei, talentul muzical este mostenire de familie pe linie materna, artista dezvaluind ca „bunica mea canta in corul bisericii, iar mama interpreteaza foarte frumos muzica populara”.
Dar, in privinta carierei ei, spune ca are in continuare emotii cand urca pe scena, pana in momentul in care luminile se aprind si marturiseste ca nici acum nu isi da seama cu adevarat ca asta e meseria ei. „Inca iau totul in gluma si de aici ies lucruri minunate, mai ales ca nu tot ce este pregatit minutios dinainte este si de succes”. In privinta notorietatii ei, spune ca nu crede ca a venit nici prea devreme nici prea tarziu ci pur si simplu atunci cand trebuia. „Dar mai cred si ca am avut noroc, mai ales cu echipa mea care ma ajuta inclusiv sa descopar ambitia din mine”.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter