Incredibil! Cine este și cum arată tatăl Deliei. Ce părere are artista despre credință

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 29 ianuarie 2018, 14:05
Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, însă puțini știu despre calea pe care a ales să o urmeze tatăl său, în urmă cu peste 10 ani.

Familia Deliei nu a fost niciodată un subiect tabu pentru artistă și de multe ori a vorbit despre mama sa, Gina Matache, cântăreață de muzică populară, și despre sora sa, Oana, care tocmai a făcut-o mătușă de fetiță. Însă, în majoritatea cazurilor, declarațiile Deliei s-au oprit aici, despre tatăl său prea puțin vorbind. Ei bine, tatăl Deliei, Ion Matache, a ales să se dedice în totalitate vieții bisericești și a părăsit căminul conjugal cu peste 10 ani în urmă. Acesta își trăiește viața în post și rugăciune, iar de aproximativ 5 ani locuiește pe Muntele Athos. Din când în când alege să se întoarcă acasă pentru a-și vizita familia, însă în restul timpului nimeni nu poate lua legătura cu el, cu atât mai mult cu cât Muntele Athos este o zonă absolut interzisă femeilor.

Delia alaturi de tatal sau, Ion, si de sora sa, Oana

Delia alături de tatăl său, Ion, și de sora sa, Oana

Mama Deliei nu l-a judecat niciodată pentru alegerea făcută și a înțeles că soțul său a dorit să-și urmeze calea, o atitudine demnă de tot respectul. Și Delia a vorbit despre cel care i-a dat viață într-un context în care explica rădăcinile talentului său artistic. Aceasta susținea că o moștenește pe mama sa, pentru că dacă și-ar fi moștenit tatăl, viața sa ar fi fost, cu siguranță, complet diferită, însă dând foarte puține detalii despre subiectul în sine.

Delia are o relație aparte cu Divinitatea și această concluzie se poate trage ușor având în vedere destinațiile de vacanță pe care artista și le alege, parte dintre acestea fiind locuri spirituale, cu o vibrație energetică ridicată. În plus, întrebată despre credința sa, un subiect delicat atins de unica.ro, Delia a spus că ține post continuu, însă este mai mult un post spiritual decât unul alimentar. De asemenea, discutând despre talentul său de a șofa, Delia a declarat: „La volan devin mai credincioasă. Recunosc că în rest mai uit, dar la volan îmi dau seama că viața este în mâinile mele sau ale șoferului. Mai zic și „Doamne ajută!”, iar când trec pe lângă biserică îmi fac întotdeauna semnul crucii.” – a declarat Delia, în exclusivitate, pentru Unica.ro.

Citește și – La volan. Iată cum se descurcă vedetele în trafic

Citește și – EXCLUSIV: Prima ședință foto acasă la Delia. FOTO/VIDEO

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter