FRUMOŞI ŞI CELEBRI. Iată IMAGINI DE COLECŢIE de la NUNTA ANDREEI ESCA

De Libertatea.ro, pe

Andreea Esca şi Alexandre Eram formează un cuplu frumos de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii frumoşi, iar, astăzi, au sărbătorit 17 de relaţie.
Andreea l-a ochit pe Alexandre la o petrecere, unde a aflat de la o prietenă că acesta este managerul fabricii de confecţii unde PRO TV- ul realiza sacourile pentru prezentatoare.

Cei doi au făcut cunoştinţă, iar Andreea s-a îndrăgostit pe loc de afaceristul francez. După 3 ani de relaţie s-au căsătorit şi sunt fericiți împreună şi astăzi, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Andreea Esca a dezvăluit pentru Libertatea care este secretul longevivei lor căsnicii: “Alex este o persoană introvertită şi chiar dacă vrei să te cerţi cu el, nu reuşeşti. El nu vorbeşte mult şi când mă vede că sunt pusă pe ceartă, nu pune paie pe foc, îmi înţelege ieşirile şi mă lasă în pace. Eu sunt mai temperamentală, mă aprind repede, dar la fel de repede îmi trece şi uit. Aşa că, dacă el nu îmi zice nimic, eu nu am cu cine să mă cert şi scandalul se stinge de la sine. Alex este un om înţelept şi calm şi dacă noi nu ne-am certat în 12 ani, acest lucru i se datorează în mare parte lui”.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter