Ilinca Vandici, ținta unui val de reacții negative în mediul online. „Mi se pare periculos de-a dreptul”

De Unica.ro, pe

Ilinca Vandici (35 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani) sunt căsătoriți din octombrie 2017. Cuplul are împreună un fiu, Zian, în vârstă de 4 ani. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca a vorbit despre relația cu soțul ei.

Ilinca Vandici, ținta unui val de reacții negative în mediul online. „Mi se pare periculos de-a dreptul”

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult, avem o relație extrem de frumoasă, deschisă, bazată pe multă comunicare, înțelegere și toleranță. (…) Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele prin parc. Bărbatul e bărbat, trebuie să rămână așa. Că are momentele lui cu copilul, e treaba lor. O să aibă și de-acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu l-oi duce eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul. N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi”, a încheiat.

Aceste declarații au fost urmate de un val de reacții negative.

„Mi se pare periculos de-a dreptul ce mentalitate eronată promovează. Nu îmi pasă cine e și ce a făcut la viața ei. Astea nu sunt valorile respectului de sine sau ale familiei ori iubirii. Pot înțelege că vrei să nu fii o femeie agasantă, dar nu te poți laudă în 2022 că Doamne-ferește, cum să schimbe scutece. Bărbatul să fie bărbat și poate merge la femei că tot la tine se întoarce… E de Doamne-ferește. Fetelor, din noile generații și nu numai, nu urmați acest exemplu! Fiți femei, respectați-vă și nu acceptați să fiți călcate în picioare de nimeni, aia nu e iubire!”, a comentat cineva.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Ilinca Vandici ne-a spus care sunt fobiile ei, la Unica Urban Party

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

„Înainte să invitați oameni la podcast-uri, cel mai bine e să vă asigurați că nu scot pe gură prostii care pot învăța noua generație că e ok ca femeie să fii călcată în picioare și să nu ai parte de respect. Sunt extrem de dezamăgită de Damian Drăghici că aplauda și încuraja idioțeniile pe care le scotea pe gură, făcând să pară ceva normal și de apreciat. Ilinca Vandici, care în 2019 spunea pe YouTube cât de distrusă a fost când a fost înșelată și se alfa într-o relație toxică, astăzi încurajează asta. Rușine”, a mai scris altcineva.

„Este incredibil cum promovăm așa ceva în 2022. Lumea trebuie să se trezească. Și, în plus, vorbim de evoluție spirituală, terapie, inteligență emoțională. Ce exemplu poate fi o asemenea persoană pentru societate, pentru noua generație????”, a mai comentat o tânără.

„Îmi inspiră milă, atât. Lăsați adormitele astea și chemați oameni care chiar au ceva de spus. În 2019, tot ea spunea că, dacă ești înșelată, trebuie să pui punct pentru că asta o să se tot repete. Păi ce facem, Ilinca?”, a mai scris cineva.

Ilinca Vandici a fost înșelată de Ciprian Marica. „Am încercat să port o discuție civilizată, fără crize și isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?». M-am ferit să par o nebună, așa cum bărbații au foarte ușor tendința să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-și masca vina. M-am simțit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negații, deci am fost și mințită, pe lângă faptul c-am fost înșelată”, declara Ilinca în aprilie 2014, în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter