Ilinca Vandici schimbă televiziunea. Unde va putea fi văzută vedeta în curând

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 01 martie 2023, 15:15

Mișcare strategică în media! Emisiunea “Bravo ai stil!” va putea fi văzută, în curând, la Kanal D2, noua televiziune generalistă a grupului Dogan Media Internaţional, care mai deține și Kanal D. Ilinca Vandici se declară entuziasmată de noua provocare.

Kanal D2, care va emite full HD din 2 aprilie, va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii de entertainment şi informaţii.

Ilinca Vandici, la Kanal D2. Postul va emite din 2 aprilie

“Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite din 2 aprilie și va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. “Bravo, ai stil”, o emisiune fashion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legătură şi cu poziţionarea noului post TV.  

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Ilinca Vandici: „Am așteptat cu mare drag acest moment”

De cealaltă parte, Ilinca Vandici se declară entuziasmată de decizie. “Da, este OFICIAL și e cea mai frumoasă veste din acest an pentru mine. Am așteptat cu mare drag acest moment, sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să înceapă noul sezon “Bravo ai stil!”. Sunt cu adevărat onorată că emisiunea pe care o prezint de șapte sezoane a fost aleasă strategic să deschidă noua televiziune a Grupului Dogan Media Internațional.

Așadar, vă invit să fiți alături de noi din 2 aprilie, de la ora 19:00, pe Kanal D2, la o ediție specială “Bravo ai stil!”, așa cum doar noi știm să facem!  La mulți ani, Kanal D! De 16 ani, fani! Bine ai venit, Kanal D2!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.

Vedeta Kanal D2, din nou nașă

Ilinca Vandici a botezat, de curând, un băiețel și s-a mândrit cu finuțul ei în online. Prezentatoarea a strălucit în ziua marelui eveniment și a îmbrăcat o ținută demnă de emisiunea la cârma căreia se află. Ilinca a etalat un superb costum alb, format din sacou și pantalon.  

„Să fii binecuvântat, dragul meu Achim Dimitrie! Să ai o viață liniștită, frumoasă, ușoară. Să te bucuri de toate darurile pe care ți le dă Dumnezeu. Să te înconjori doar de oameni care să te ajute să evoluezi în fiecare zi! Te iubește nașa!”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter