Ilinca Vandici, reacție după atacurile din mediul online: „Sufăr”

De Unica.ro, pe

În martie 2022, Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții negative după ce, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, a spus că i-ar ierta orice soțului ei, Andrei Neacșu. Ilinca și Andrei sunt căsătoriți din octombrie 2017 și împreună un fiu, Zian, în vârstă de 4 ani.

Ilinca Vandici, reacție după atacurile din mediul online: „Sufăr”

Ulterior, prezentatoarea TV a fost aspru criticată pentru declarațiile sale atât de publicul său, cât și de persoane publice.

„Am avut surprinderea să văd că anumite persoane, inclusiv din mediul public, care mă cunosc, alături de care am fost în diferite situații din viață, la emisiuni și așa mai departe, au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine. Mă deranjează că nu au reușit să contextualizeze având în vedere că mă cunosc. Știu că sunt o femeie cu principii, o femeie cât se poate de normală. Sunt un om bun. Sufăr. M-a deranjat că nu au reușit să contextualizeze, să zică: E clar că s-a întâmplat ceva cu ea, că nu a fost atentă, că poate a vrut să spună altceva, pentru că Ilinca nu e așa”, a declarat Ilinca Vandici în emisiunea „Teo Show”.

„Sunt foarte tristă. Am luat pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Am stat cu mine mult, a fost o perioadă de introspecție”, a completat.

Florin Grozea ex-Hi-Q, acum antreprenor, a criticat vehement afirmațiile Ilincăi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Ilinca Vandici de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. „Am uitat să blochez bagajul”

Ilinca Vandici ne-a spus care sunt fobiile ei, la Unica Urban Party

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. .Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa. Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…”, a scris artistul pe Facebook.

„Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca, femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo. P.S.: Sunt impresionat și mândru de sutele/miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca”, a încheiat.

Declarațiile Ilincăi Vandici

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult, avem o relație extrem de frumoasă, deschisă, bazată pe multă comunicare, înțelegere și toleranță. (…) Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele prin parc. Bărbatul e bărbat, trebuie să rămână așa. Că are momentele lui cu copilul, e treaba lor. O să aibă și de-acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu l-oi duce eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a spus prezentatoarea TV, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul. N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter